Çarşamba, Haziran 06, 2018

'Dede Berat' Şirintepe'yle devam

İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Şirintepespor geçtiğimiz sezonki şampiyon kadrosunu korumaya devam ediyor. Sezon boyunca 10 numaralı format giyen ve tüm maçlarda sahadaki yerini alan “Dede” lakaplı Berat Çelik yeni sezonda da mavi beyazlı takımın formasını giymeye devam edecek.


Berat Çelik geçen sezon, uzun yıllar formasını giydiği Seyrantepe Yeşilcespor’dan Şirintepespor’a transfer olmuş, bu ekipteki ilk yılında şampiyonluk sevinci yaşamıştı.Çelik, Başkan Vekili Burhanettin Öğütçü ve Başkan Yardımcısı Emre Alçin’in bulunduğu imza töreniyle yeni sezonda da kendisini Şirintepesporlu yapan imzayı attı.


Atılan imzanın ardından görüşlerini aldığımız Berat ÇElik “Şirintepespor camiası başkanından yöneticisine tümüyle farklı bir camia... Uzun yıllar farklı camialarda bulunmuş bir oyuncu olarak bunu çok net söyleyebilirim. Ben bu kulübün eski günlerini de bilen birisi olarak başta bu devrimi gerçekleştiren kulüp başkanımız Ferhat Hasan Karagöz’e teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl çok güzel bir sezon geçirdik ve alnımızın akıyla şampiyon olduk. Umarım yine iyi bir sezon geçireceğiz. Son olarak şunu belirtmek isterim ki ben; sağlığım ve gücüm elverdiği sürece yönetim kurulumuzun tasarrufları doğrultusunda her ne görevde olursa olsun bu camianın içinde var olmaya devam edeceğim. İmzamız her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.