Salı, Haziran 12, 2018

Bağcılar Kulüpler Birliği'nden 1800 kişilik iftar

Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği bu yıl ilk defa kulüp yöneticileri, sporcular ve ailelerini kapsayan geniş katılımlı bin sekiz yüz kişilik iftar organize etti. Bağcılar belediyesi Halk Sarayında gerçekleşen Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği iftarına yoğun katılım vardı.


Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmasında amatör spora verdiği önemden ve yapılan hizmetlerden bahsetti. Başkan Çağırıcı “Belediye olarak amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız. Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak da güzel projelere imza atıyoruz. Bu yıl İSTOÇ Stadyum'unu ilçemize kazandırırken, 7 tane okul bahçelerimize yaptığımız halı sahaları amatör spor kulüplerimizin hizmetine açtık. Yine THY Parkı içerisindeki tesisi büyüterek antrenmanların yapılabildiği bir kullanıma getirdik. Azerbaycan Dostluk Bölge Parkı’nı da yine Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği bünyesinde hizmete sunduk” dedi.


Başkan Çağırıcı ayrıca “Amatör spor kulüplerimizin başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Büyük ve zorlu bir göre yürütüyorlar. El ele Bağcılarlı çocuklar için çalışıyoruz” diye konuştu.


İftar programında konuşan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir de amatörün sporun önemine değinerek hizmet edenlere teşekkür ettiler.


Haber: Mithat Sayar


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.