Pazar, Mayıs 06, 2018

Yeşilkent şampiyonluğa kilitlendi

İstanbul 2. Amator Lig 3. Grup'ta Medicell Beylikdüzü 2011 ile Doğa Hospital Yeşilkentspor, Güzelce Stadı'nda karşılaştılar. Karşılıklı gollere sahne olan karşılaşmada Yeşilkentspor rakibi karşısında adeta gol olup yağarken oynanan futbol kalan son dört maç için şampiyonluğu ne denli istendiğinin sinyalini vermiş oldu.


Maçın başlaması ile birlikte konuk ekip Yeşilkentspor ilk dakikalardan itibaren etkili oynamaya basladı. Tek kale oynayan Yeşilkentspor'da ilk golü son haftaların sürpriz golcüsü Uğur Büyük ile buldu. Ataklarına devam eden Yeşil-Kırmızılı ekip, kaptan Alican Oğuzkan'ın orta sahadan güzel golüyle skoru 2-0'a getirdi. Skor üstünlüğünün avantajıyla rehavete kapılan konuk ekip, Beylikdüzü temcilcisinin Hami ve Erdeniz'le bulduğu gollerine engel olamayınca ilk yarı 2-2'lik sonuçla sona erdi.


Gol yağmuru devam etti
İkinci yarıda da etkili oyununa devam eden Doğa Hospital Yeşilkentspor, Alican Oğuzkan'ın golüyle skoru 3-2'ye getirdi. İlk yarıda olduğu gibi baskısını bu golle daha da artıran konuk ekipte ceza sahasının hemen önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Oktay Yüce'nin vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu: 2-4


Ev sahibi Medicell Beylikdüzü 2011 kontrolü eline aldığı dakikalarda Erdeniz'le farkı tekrar 1'e indirse de yaklaşık 10 dakika sonra sahneye yeniden günün etkili ismi Alican Oğuzkan bulduğu gollerle skoru tayin etti: 3-6.


En yakın rakibi Kabakçaspor'un puan kaybetmesiyle, yeşil sarılılarla  puan farkını 4'e çıkartan Doğa Hospital Yeşilkentspor, Salı günü ilk yarıda 3-2 yenildiği Karacaköy Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Avcılar temsilcisi, sonraki haftada oynanacak olan Kabakçaspor karşısına aradaki farkı koruyarak avantajlı bir şekilde çıkma hesapları yapılıyor.


Muhabir: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.