Çarşamba, Mayıs 02, 2018

Yeşildirekspor ikinci yarıda coştu

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup’ta lider Yeşildirekspor, son sırada yer alan Esenler Turgut Reisspor Kulübü’nü 4-2 yenerek haftayı üç puanla tamamladı.


Tempou başlayan laçta hızlı ataklarla etkili olan ev sahibi Turgutreis, dakika 20’de 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda Yeşildirekspor sağ bek Yavuz’un ara pasında topla buluşan Erhan’ın 50. dakikada attığı golle skora denge getirdi. Güne damgasını vuran Yavuz-Erhan ikilisi ikinci golde de söz sahibiydi: Yavuz çalımlarla ilerledi, Erhan’ı gördü, Erhan da şık bir vuruşla durumu 1-2 yaptı. Esenler Turgutreis daha sonra bir gol daha bularak durumu 2-2’ye getirdi. Ancak santra sonrası Yavuz’un hızlı pasını Yunus’a verdi bu oyuncu uzak mesafeden çok hızlı bir şutla durumu 2-3 yaptı. Maç böyle bitecek derken Murat’ın ara pasında topla buluşan Doğukan topu kalecinin üstündün aşırarak skoru belirledi: 2-4.


Maç sonu bir açıklamada bulunan günün yıldızlarından Yavuz Okuducu “Maça iyi başladık ancak kontrataktan bir gol yedik. Neyse ki çabuk toparlandık ve mücadeleye ağırlığımızı koyduk. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.


13 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik alan Yeşildirekspor, Tepesağ Kültürspor’un 5 puan önünde lider durumda. Fatih ekibi hafta sonu galip gelir yahut Altınok puan kaybederse 1. Amatör'e çıkmayı garantiledi. Esenler Turgutreis SK ise 3 puanla son sırada.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.