Cumartesi, Mayıs 05, 2018

Sultangazispor BAL'a devam

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Sultangazispor, Büyükçekmece Belediyespor’u 3-0 yenerek BAL’da kalmaya hak kazandı.


Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Gaziosmanpaşaspor’un gerisinde yer alan Sultangazispor, ligde kalmak için Büyükçekmece Belediyespor ile play-out mücadelesin de karşı karşıya geldi. Esenyurt Turgut Özal Stadı’nda oynanan müsabakayı kırmızı lacivertli ekip (Bu maçta sarı-siyah forma giydiler) 3-0 kazanarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de yeniden mücadele etmeye hak kazandı.


Esenyurt Turgut Özal Stadı’nda oynanan zorlu karşılaşmayı Levent Buğra Vartemel, Doğancan Mercan, Gökhan Üçüncü, Umutcan Bayram hakem triosu yönetti.

Erken gelen gol
Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Sultangazispor taraftarı 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına büyük destek verdiler. Taraftarının desteğini arkasına alan kırmızı laciverti ekip, mücadeleye çok iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Sultangazispor Onur Mengi ile mücadelede 1-0 öne geçti.


Son söz Moses'tan
Karşılaşamanın 29. Dakikasında Hasan Ali’nin kaydettiği golle farkı ikiye yükselten Sultangazispor, skor avantajının da verdiği rahatla güzel bir oyun ortaya koydu. Müsabakanın son dakikalarında sahneye Soji Moses Akıngboye sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol ayrıca karşılaşmanın da skorunu belirlemiş oldu.

Sultangazispor elde ettiği bu rahat galibiyet ile gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanırken, Büyükçekmece Belediyespor ise mücadelesini Süper Amatör Lig’de verecek.


Kaynak: Zekeriya Yılmaz - www.sultangaziajans.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.