Cumartesi, Mayıs 12, 2018

Silivri Alibeyspor'da şampiyonluk yemeği

Silivri, Alibeyspor grubunda şampiyon olmasının ardından şampiyonluk yemeği yenilerek final maçının primleri de dağıtılarak tüm kadro ile yönetim helalleşti. Başkan Ali Tonta ve İkinci Başkan Çetin Ceylan’ın öncülüğünde tüm takımın bir araya geldiği şampiyonluk yemeği Kerem Fidancık’ın işletmeciliğini yaptığı Silivri Beşiktaşlılar Dernek Lokali’nde verildi.


A takımda oynayan tüm kadronun katıldığı yemeğe takım hocaları İbrahim Eğin ve Uğur Alper de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta şunları söyledi: “Bu akşam adı şampiyonluk yemeği olan ama bana göre bir aile yemeği niteliğinde olan organizasyonumuzda bakıyorum da tüm kadro bizlerle birlikte. Evet, mükemmel bir lig yaşadık. İnişli çıkışlı maçların ardından hak ettiğimiz Süper Amatör Lige yükselmenin haklı gururunu hep birlikte yaşamaktayız.


MÜKEMMEL BİR SEZON GEÇİRDİK
Ligin bitmesi ile birlikte bizim kulübümüzde devam eden başka liglerin de var olması nedeni ile bu yemek biraz gecikti. Biliyorsunuz ki kadın futbolunda da bir markayız ve bunu da 2. Lig'e yükselme maçlarına çıkarak kanıtladık. Kulüp olarak mükemmel bir sezon geçiriyoruz. Hepinize bizlere bu gururu yaşattığınız için sonsuz teşekkür ederim. Biz güzel bir ekimiz ve başarılar da bizlerin övünç kaynağıdır.


GENÇ KADROMUZLA DEVAM EDECEĞİZ
Yeni sezonun yapılanmasına başlamadık. Haziran ayı içinde hepiniz ile tek tek görüşeceğiz. Hocalarımız İbrahim Eğin ve Uğur Alper sizlerle irtibata geçecekler. Yine gençlerden oluşan bir kadro ile mücadelemizi vereceğiz. Hep birlikte genç bir kadro ile Süper Amatör’de ismimizin anılması için çalışacağız. Biz bir ekibimiz ve bu ekipteki her nefer görevini harfiyen yerine getirmektedir. Bir başkan olarak ben daha ne isteyebilirim ki.”


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...