Cumartesi, Mayıs 05, 2018

Pendik Velibabaspor'dan stat açıklaması

Geçen hafta Güllübağlar Stadı’nın içinde kimliği belirsiz kişilerin alkol şişesi kırmaları ve çekirdek yemeleri, sahayı da o vaziyette bırakmaları ile ilgili haberimiz üzerine Pendik Velibabaspor Kulüp Başkanı Yücel Aktaş ve teknik sorumlu Osman Kol, haberle ilgili yanlış anlama olduğunu belirttiler.


Kulüpten yapılan açıklamada “Amacımız bu sahalara bu tarz insanların girmemesi... Pendik Belediyesi’nden bu anlamda tam destek alıyoruz. Bizleri asla bu konuda geri çevirmediler. Bizim sitemimiz bunu yapanların hangi vicdanla bu sahalara, geleceği ve bu çocuklara zarar vermesi... Kesinlikle kulübümüzün bizlere her anlamda destek olan Pendik Belediyesi’ne karşı bir tutumu ya da ihbarı olmamıştır. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı Pendik Belediyemizden ve yetkili kurumlardan özür dileriz. Bir daha bu tarz olaylarla karşılaşmamak dileğiyle” ifadeleri kullanıldı.


Pendik Velibabaspor Futbol Koordinatörü Osman Kol da verdiği demeçte “30 yıldır futbolun içindeyim, spora en çok destek veren belediye başkanı ve ekibiyle çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Kenan Şahin’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber : Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.