Cuma, Mayıs 18, 2018

Küçüksu Yenimahallespor'da tesis sevinci

Beykoz ilçesi ekiplerinden Küçüksu Yenimahallespor'un uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda geldi. Orman Bakanlığı, mahalle sınırlarında bulunan 7112 m² alanı üzerinde spor tesisi yapılma kaydı ile Gençlik Spor Bakanlığı'na devretti.


Uzun zamandan beri kulüp sahası olarak düşünülen alanın, Orman Bakanlığından spor tesisi yapılması kaydıyla alınması yönünde çalışmalar devam ediyordu.


Beykoz Belediye Başkanlığı'nın da destek verdiği girişimlerin ardından Orman Bakanlığı toplam 7112 metrekarelik alandaki yerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bir protokolle devrine onay verdi.



Bu konuda son incelemeye Bakanlık Temsilcileri ile Küçüksu Yenimahallespor Kulüp Başkanı Recayi Çelik ve diğer yöneticiler iştirak ettiler.


'İhale sonrası stadın yapımına geçilecek'
Başkan Çelik yapmış olduğu açıklamada, "Çok uzun ve yorucu bir süreci artık geride bırakmaya başladık. Nihayet beklenen tahsis kararı çıktı. Bahse konu olan Orman Bakanlığı uhdesindeki alan Gençlik ve Spor Bakanlığına geçti. Bu sürecin tamamlanmasının ardından spor alanının yapımı için işin ihalesi yapılacak ve ardından da sahanın yapımına geçilecek. Yıllardır bu konu ile ilgili çalışmalar yapan herkese en kalbi duygularım ile teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Beykoz İlçemizin en dışta kalan ancak en yoğun nüfusuna sahip mahallemizdeki gençler ve çocuklar artık kilometrelerce öte antrenman ve maçlar için gitmek zorunda kalmayacak. Bunun yansımalarını, mahallemiz çocuk ve gençlerinin tesisimize akın, akın geleceği günleri hep birlikte yaşayıp göreceğiz” diye konuştu.


Başkan Çelik, tahsisi yapılan alanın hemen yanında 2B Konumunda iken aldıkları kendilerine ait olan 203 Metrekarelik alanın da kulüp binasının yapımında kullanılacağı bilgisini iletti. Yaşanan bu gelişmeler mahallede adeta bir bayram havası yaşatırken, sürecin hızla ilerlemesi ve sahanın biran önce yapılması yönünde şimdiden heyecanlı bir bekleyiş başladı.


Haber: Metin Yılmaz

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.