Çarşamba, Mayıs 02, 2018

Gaziosmanpaşa'da Akın Topgül bıraktı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’da teknik direktör Akın Topgül görevinden istifa etti. Topgül istifasının nedenini sosyal medya hesabından açıkladı.


Daha önce yardımcı antrenör olarak görev aldığı kırmızı yeşilli ekipte 1.5 sezondur teknik direktörlük yapan, büyük maddi sıkıntılar yaşayan ekibin geçen sezon ligde kalmasını, bu sezon ise üçüncü olmasında büyük pay sahibi olan Topgül, “Bu sezon sonu itibarıyla kulübümüzün aldığı kongre kararını müteakip, kulübümüzün önünü açmak için görevi bıraktığımı açıklıyorum” dedi.


‘Takım yalnız bırakıldı’
Topgül “Gelinen noktada kulüp için somut adımlar atılması gerekirken hala net bir gelişme olmaması, camianın yalnız kalması, ilçe dinamiklerinin kulübü yalnız bırakmaları takımın kamp, yemek vs gibi sorunlarla hala uğraşıyor olması, tesisimizin hala tam olarak faaliyete geçmemesi gibi başlıca sorunlar bu kararı almamızda etkili rol oynamıştır. Birkaç takviye ile 3. Lige çıkabilecek bir iskelet oluşmuş iken bu oyuncu grubunun bu denli yalnız bırakılması bir antrenör olarak beni derinden üzmektedir. Görev aldığım süreç içerinde bana her türlü desteği veren başta Gaziosmanpaşaspor taraftarlarımız olmak üzere abim Cem Tavlı, asbaşkanımız Cihan Tavli ve başkanımız Ömer Güler’e teşekkür ederim. Daha iyi şartlarda şampiyonluğa koşabileceğimiz bir ortamda umarım ki tekrar birlikte oluruz” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.