Cumartesi, Mayıs 12, 2018

Formalarını soğukta giymek zorunda kaldılar

İstanbul U13 Ligi ekiplerinden Acıbadem Üsküdar SK’da futbolcular, Hilalspor’la deplasmanda oynadıkları maç öncesi yaşanan anahtar krizi nedeniyle dışarıda üstlerini değiştirmek zorunda kaldı.


Olay geçen hafta Başıbüyük Stadı’nda meydana geldi. Acıbadem Üsküdar SK Teknik Direktörü Şaban Kılıç karşılaşma öncesi tesis sorumlusundan soyunma odasının anahtarlarını istedi. Tesis sorumlusu, statlarında çok fazla anahtarın kaybolduğunu belirterek Kılıç'tan anahtar karşılığı kimliğini istedi. Kılıç bu duruma tepki gösterip “Bana güvenmeyene neden ben güveneyim, size kimliğimi veremem” yanıtını verince mavi beyazlılara soyunma odası verilmedi.


Hal böyle olunca Acıbadem Üsküdar SK’lı minik oyuncular, yağmurlu ve soğuk bir havada soyunmak zorunda kaldı.


Konuyla ilgili ulaştığımız Başıbüyükspor Kulübü Başkanı Adem Karataş uygulamayı doğrulayarak, “Başıbüyük Stadı’nın tüm masrafları ve sorumluluğu bizde. Mecburen böyle bir uygulamaya gittik zira birçok takım yetkilisi kaybetmenin hırsıyla anahtarı atıp kaybetti yahut unutup gitti. Bu da bize kilit masrafı. Bu nedenle kimlik uygulamasına başladık. Buna rağmen anahtar unutulmasının önüne geçemedik. Şu anda kulüpte bekleyen 10’un üzerinde kimlik var” dedi.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.