Perşembe, Mayıs 17, 2018

Bu takımda herkes forma aşkı için oynuyor!

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta yer alan Gaziosmanpaşa’nın en eski ve köklü kulüplerinden Fişekspor bu sezon üniversitede okuyan futbolculardan oluşan bir kadro ile liglerde mücadele ediyor. Üniversiteli gençler takımda transfer ücreti almadan o eski deyimle ‘forma aşkı’ için top koşturuyorlar.


Amatör kümelerde önceki yıllarda futbolcular para almadan ya da çok küçük primler karşılığında (bir sezonluk çamaşır makinesi, buzdolabı, dikiş makinesi veya cep harçlığı) oynarken artık birçok futbolcu önemli ücretler talep ediyor. Bu durum Fişekspor’da söz konusu değil.


Fişekspor Kulüp Başkanı Ayhan Kolso “Her ne kadar global mali kriz Türk futbolunu da vursa amatör kulüpler arasında amatörde resmi sözleşme olmadığından kesin rakamlar olmasa da bu sezonun büyük bütçeler ile çok ciddi paralar harcayan takımlar var. Ancak A takımımızda oynayan futbolcularımızın Hepsi üniversiteli gençlerimiz.
Bu gençlerle bir araya gelerek güzel bir kadro kurduk. Yanlış anlaşılmasın, futbolcunun parasını tabii ki vereceksin ancak paranın her şey olmadığını bizlere dile getirdiler. Genel kaptanımız Mustafa Açıkel kendilerine güzel bir ağabeylik ediyor. Takım içinde şu anda mükemmel bir uyum söz konusu... Burada herkes forma ve arma aşkına oynuyor. Bu sezon Ligde ilk ikiyi kaçırdık. Ancak ligi sevgi saygı içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz“şeklinde konuştu.


Haber: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.