Pazartesi, Nisan 02, 2018

Sultangazispor baraja kaldı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Sultangazispor sezonun son karşılaşmasını deplasmanda Edirne temsilcisi Uzunköprüspor ile oynadı. Ergene İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.


Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü bir başlangıç yaptı. Atak üstünlüğü olarak daha iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip mücadelenin 13. dakikasında Ender’in kafa golü ile rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Sultangazispor bu gole 25. Dakikada Oğuz Yeşil ile cevap verirken karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.
İkinci yarıda daha iyi bir performans sergileyen ev sahibi ekibe Sultangazispor’un genç file bekçisi Doğan geçiş izni tanımadı. Yaptığı kurtarışlar ile büyük beğeni toplayan genç file bekçisi Sultangazispor’a 1 puanı kazandıran isimlerin başında yer aldı.


İstanbul temsilcisi aldığı bu skorla sezonu Gaziosmanpaşaspor’un gerisinde tamamlaması kesinleşti. Zira kırmızı lacivertliler son haftayı 'bay' geçecek. Sultangazispor, İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubundan BAL’a çıkmak için play-off oynamaya kazanan bir takımla düşmemek için karşı karşıya gelecek.


Kaynak: Zekeriya Yılmaz - www.ivedihaber.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.