Çarşamba, Nisan 04, 2018

Sonunda oldu: İstanbul'da maç verilecek saha kalmadı

İstanbul U13 Ligi’nde bu hafta sonu oynatılması gereken 3 ve 4. hafta müsabakaları bir sonraki haftaya ötelendi. Yoğunluğun en büyük nedeni ise sahaların özel turnuvalar ve futbol okullarına kiralanması...


TFF İstanbul İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada “Müsabakalarımızın oynandığı tesislerimizin çeşitli organizasyonlar sebebiyle bir kısmının tam gün bir çoğunun ise saat sınırlaması uygulanarak kapalı olduğu tarafımıza bildirilmiştir. Bu hafta itibariyle U11 Ligi hariç oynanması gereken 710 müsabakamız bulunmaktadır. U14, U15 ve U16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarının da olması sebebiyle bu maç sayısının sahalarımıza dağılımı mümkün gözükmemektedir. Bu sebeple U13 Liginde oynanacak olan 3 ve 4.hafta müsabakaları 14-15 Nisan tarihlerine kaydırılmıştır” denildi.


Öte yandan U11 Ligi’nin de başlama tarihi 14 Nisan’a çekildi. Yapılan açıklamada “Nüfus müdürlüklerinde bir süreden beri sistemsel sıkıntılar yaşanmakta olup bu sebeple bir çok takımımız lisans çıkarmakta zorlanmaktadır. Bu sebeple U11 Ligimizin 14 Nisan 2018 tarihinde başlaması uygun bulunmuştur” ifadeleri kullanıldı.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.