Salı, Nisan 03, 2018

Prestij maçında gülen taraf Beylikdüzü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 25. hafta karşılaşmasında, küme düşmesi kesinleşen iki ekibin mücadelesinde Beylikdüzüspor, Nilüfer Erdemlispor'u 3-2 yendi.İki ekip de genç ağırlıklı takımlarla mücadele ettiler.


Gürpınar Stadında oynanan karşılaşmada Muhammed Ömür, Göker Erel, Tahir Yalçın Hakem triosu görev yaptı. Mücadelenin 10. dakikasında Taha ve 21. dakikasında Muhammet ile ev sahibi takım gole çok yaklaştı. 44. dakikada kazanıla serbest atışta Semih kaleye uzak ve çapraz bir nokta olmasına rağmen kaleye kavisli bir top gönderirken top filelerle buluştu. 1-0. Devre bu golle sona erdi.

İkinci yarıda 50. dakikada Mahsum'un şutunda top kaleci İsmail'de kaldı. 60. dakikada Yavuz'un pasında Mahsum sol kanattan yerden kale önüne pasını aktardı. Muhammet topu filelere gönderdi. 1-1. 65. dakikada sağ kanattan Murathan kale önüne yerden pasını aktardı. Yavuz yatarak topu ağlara gönderdi. 1-2. 73. dakikada Semih'in kullandığı köşe vuruşunda Onur kafa ile skoru eşitledi. 2-2. 80. dakikada Muhammet sol çaprazdan atağı hareketlendirdi. Ceza sahası içerisinde Erdem'in müdahalesi ile yerde kalırken maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Muhammet skoru 3-2'ye getirdi. 
Beylikdüzüspor puanını 45'e yükseltirken, Nilüfer Erdemlispor 16 puanda kaldı. Beylikdüzüspor beşinci olmasına rağmen, üstündeki dört takımdan üçü İstanbul ekibi olduğu için küme düştü. Erdemlispor ise son ikide olduğu için Süper Amatör'e geriledi.

STAT: Gürpınar
HAKEMLER: Muhammed Ömür, Göker Erel, Tahir Yalçın
BEYLİKDÜZÜSPOR: İsmail, Taha, Tahsin, Talip, Steve(Dk.46 Tarık), Furkan Kaya, Emrah(Dk.46 Furkan Er), Onur, Blendi(Dk.79 Yaşar), Muhammet, Semih
NİLÜFER ERDEMLİSPOR: Samet, Murathan, Zekeriye(Dk.50 Muhammet), Erdem, İsmail, Ali, Samet, Mahsum, Furkan, Yavuz, Furkan
GOLLER: Dk.44 Semih, Dk.73 Onur, Dk.80 Muhammet(penaltı) / Dk.60 Muhammet, Dk.69 Yavuz

Kaynak: Beylikdüzüspor Kulübü

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.