Pazar, Nisan 08, 2018

Orhanlıspor, en özel millilerimizin yanında

Tuzla ilçesinin başarılı kulüplerinden Orhanlıspor, 2015 yılında açtığı özel sporcular branşını geçen ay yeniden aktif hale getirirken, bir sporcusunu da Down Sendromlular Futsal Milli Takımı’na göndermenin gururunu yaşadı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2015 yılında özel sporculara hizmet alanında branş açan ancak lig olmaması nedeniyle aktif olarak müsabakalar katılamayan Orhanlıspor, Mart 2018’de bu alande yeniden düğmeye bastı. Tuzla temsilcisi, sporcusu Doğukan Canpolat’ı da Down Sendromlular Futsal Milli Takımı’na denenmek üzeren Riva’daki kampa götürdü. Orhanlıspor Kulüp Başkanı TevfikŞahin, Teknik Sorumlu Şenol Arslan ve Antrenör Yavuz Çimen de Doğukan Canpolat’ı seçmeler sırasında yalnız bırakmadı. Doğukan, temmuz ve ağustos aylarında yapılacak olan ikinci kampa davet edildi.


Orhanlıspor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Tuzla’da sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Orhanlı Spor Kulübümüz, özel sporcular alanında da yapmış olduğu tüm çalışmaları tamamen ÜCRETSİZ gerçekleştirmektedir. Kulübümüzden desteğini esirgemeyen başta Tuzla Belediye başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya, Belediye bünyesindeki tüm birimlerine, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz sayın Metin Çangır’a, Özel Gülbahçem Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne, proje kapsamında bizimle olan gönüllülerimize, tabii ki en önemlisi de özel çocuklarımızın her daim yanında olan kıymetli velilerimize teşekkürlerimizi sunarız” denildi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.