Çarşamba, Nisan 18, 2018

Kemerderespor dolu dizgin

İstanbul U13 Ligi 27.Grup'ta Ümraniye temsilcisi Kemerderespor oynadığı futbol ve aldığı skorlarla rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. İlçenin 'çiçeği burnunda' kulübü kısa zaman içinde kurduğu kadrosuyla şampiyonluğun da en büyük adaylarındanbiri oldu.


Dörtte dört yaptılar!


Ligin ilk haftasında 1877 Alemdağspor'u 7-1, Atlasspor'u da 2-0'lık skorlarla geçen Sarı-Siyahlılar galibiyet serisine bu hafta da devam etti.Cumartesi günü Şilespor'u 8-0,pazar günü de Çekmekköy Çarşıspor'u 3-2 ile devirerek dörte dört yapan Bayram Düğüncü'nün talebeleri güçlü Dudulluspor'un ardından averajla grubunda ikinci sırada bulunuyor.



Oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kemerderespor'da Muhammet Emin Selçuk, Muhammet Arda Düzgün, Mustafa Karadağ, Hızır Yılmaz ve Diyar Andan segiledikleri oyunla göze batan futbolcular oldular.


Ümraniye Kemerderespor'da Başkan Erol Kaya, Futbol Şube Sorumlusu Remzi Yılmaz ile antrenör Bayram Düğüncü amaçlarının Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak olduğunu belirtirken, Dudulluspor ve Sancaktepe Ziganaspor gibi altyapılarda marka olmuş kulüplerin arasından sıyrılarak grupta ipi göğüsleyeceklerinden de emin olduklarını belirtiler.


Muhabir: Arif Doğan



 


 


 


 


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.