Çarşamba, Nisan 11, 2018

Kavacıkspor ve Beykoz GSİM'den örnek proje

Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Kavacıkspor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği "Çocuklar Spor Yapsın" projesi devam ediyor.


Bu kapsamda Beykoz genelinde eğitim veren okullarda okuyan öğrencileri taramaya başlayan Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Kavacıkspor Kulübünün bu haftaki konuğu Atatürk Ortaokulu'ydu.




Kavacıkspor Tesisleri'nde, Kavacıkspor Kulübü antrenörleri gözetiminde devam eden proje ile ilgili açıklama yapan Kavacıkspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz "Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Sayın Bülent Küçük bey'e bu proje dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz projede amacımız çocuklarımızın sporun içerisinde kalması. Spor çocukları ruhen ve bedenen dinç tutar. Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır, sosyalleşmelerini sağlar. Kendilerini ifade etmelerine yardımcı olur. Özgüven kazandırır. Biz de bu kapsamda Beykoz genelinde bulunan okullarımızı tarıyoruz. Bu okullarda eğitim gören öğrencilerimizin sporun içinde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz. Sağolsun Bülent Küçük müdürümüz de bu projeye ön ayak oldu. Projemiz başarıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok okulumuzu taradık. 
Taramamızı diğer okullarımızda da sürdüreceğiz. Kavacıkspor Kulübü olarak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Ailelerden çocuklarının spor yapmasını desteklemelerini ve teşvik etmelerini diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.


 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.