Pazar, Nisan 08, 2018

Her takıma bir Sinan Yıldırım lazım

Süper Amatör Klasman Grubu maçları başlamadan önce Sinan Yıldırım'ı izlememiştim. Ama birçok arkadaştan övgü dolu sözler duymuştum Sinan Yıldırımhakkında.
1877 Alemdağspor'u normal sezon maçlarındaki haftalık maç haberlerinden takip ediyordum. Bu maçlarda neredeyse her maçta gol atarak takımına katkı sağlıyordu Sinan Yıldırım.
1877 Alemdağspor gibi mütevazı bir takımı attığı gollerle klasman grubuna taşıyordu golcü futbolcu. Yanlış hatırlamıyorsam 25 gol atmıştı.


Klasman grubu maçlarında 4 defa izledim Sinan Yıldırım'ı. Çok iyi bir takım oyuncusu öncelikle. Bencil değil. "Bu takımın yıldızı benim", havası yok başarılı oyuncuda. Maç boyu çok koşuyor, mücadele ediyor. Görevini de inanılmaz iyi yapıyor.
Gol atıyor. Attırıyor. Yapılması gereken ne varsa yapıyor Sinan Yıldırım. Asla pes eden bir yapısı yok. Sahada bazı anlar kaybolur gibi olsa da en gereken yerde ortaya çıkıyor ve golünü atıyor Sinan.
Tribünden gördüğüm kadarıyla gayette mütevazi bir futbolcu.


Ben çok az futbolcu hakkında bu tarz övücü yazı yazdım. Çok fazla izlemeden, gözlemlemeden asla yazmıyorum. Sinan Yıldırım'ı bu 4 maçta çok yakından izledim. Daha sonra bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Hak ettiğini düşündüm.
Tabiki yönetimin,teknik adamların,takım arkadaşlarının ve taraftarlarının da başarıda çok büyük payı var. Artık Bölgesel Amatör Ligde takımları. Bence mütevazı kadrolarıyla büyük bir başarıya imza attılar. Kendilerini kutluyorum.


İşte bir takımın golcüsü olacaksa Sinan Yıldırım gibi olacak. Hem atacak, hem attıracak. Kendisine inananları mahçup etmeyecek.


Sinan Yıldırım'ın yaşı şu anda 29. Bu yaştan sonra nasıl bir kariyer çizer bilemiyorum ama benden tam puanı aldı.
Tebrik ediyorum. Yolun açık olsun Sinan Yıldırım.


Analiz: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.