Pazartesi, Nisan 09, 2018

Can Polat: Şampiyonluğun en güçlü adayıyız

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup’ta geçen hafta Öz Örencikspor’a 3-2 yenildikten sonra bu hafta Gümüşyakaspor’a karşı hayati öneme sahip bir maça çıkan Kumburgazspor’da alınan 3-0’lık galibiyetin coşkusu yaşanıyor.


Böylece puanını 22 yapan Büyükçekmece temsilcisi, rakibini geçerek üçüncü sıraya yükselirken, ikinci Haraççıspor’la birlikte. lider Çakılköyspor’un 3 puan ardından takibini sürdürdü.
Kumburgazspor Takım Kaptanı Can Polat, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Geçen haftaki kazadan sonra toparlanmamız kolay olmadı. Oyuncular olarak yönetimin desteğiyle moral bulduk. Hocamızın konuşmaları bizi Gümüşyaka maçına hazırladı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte önemli bir sonuç aldık. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu tüm rakiplerimizin bilmesini isteriz. Evimizde taraftarımızın desteğiyle çok coşkulu oynuyoruz. Haftaya Haraççıspor ile karşılaşacağız. O maçı da kazanıp önümüze bakmak istiyoruz” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...