Cuma, Nisan 06, 2018

Bu maçlara kalp dayanmaz

Vefaspor'un ardından İstanbul Süper Amatör Ligden,Bölgesel Amatör Lige yükselecek 3 takım daha hafta sonu belli olacak.


Kalbi olanlar dikkat


Birbirinden zorlu maçların oynanacağı haftada A grubunda lider 1877 Alemdağ ile 2.sıradaki Beşyüzevler arasında oynanacak maç sonunda Bölgesel Amatör Lig biletini cebine koyabilir.Beraberlik iki takımı da üst lige çıkaracak. Beşyüzevler takımı kesinlikle kaybetmemek zorunda. Kaybederse bileti Büyükçekmece Belediyespor'a kaptırabilir. Bunun için Büyükçekmece temsilcisinin Leventspor'u yenmesi yeterli. 1877 Alemdağ takımı da en az 1 puan peşinde. Maçı kaybederse Büyükçekmece Belediyespor'un Leventspor'u yenmesi halinde Büyükçekmece Belediyespor'la ikincilik için baraj maçı oynamak zorunda kalacak.(gruptaki maç sonucu 2-2)
Öncelikle bu maça üst düzey bir hakem verilmeli. Futbolseverlerin yoğun ilgi göstereceğini düşündüğüm bu zorlu maç 07 Nisan Cumartesi günü saat 15:30'da Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanacak.


Haftanın bir diğer önemli maçı ise B grubunda


Haftanın diğer önemli maçında 2.sıradaki Ataşehir Çamolukspor ile 3.sıradaki Küçükyalı Yelkenspor arasında oynanacak. Öncelikle karşılaşmayı kazanan ekip kesinlikle Bölgesel Amatör Lig bileti alacak. Eğer 4.sıradaki İFA Spor İstanbul Bafraspor maçını kazanamazsa Ataşehir temsilcisine beraberlik bile yetecek.
Ataşehir Çamolukspor-Küçükyalı Yelkenspor maçı berabere biter İFA Spor yenerse Ataşehir Çamoluk ve İFA arasında Bölgesel Amatör Lige yükselme baraj maçı oynanacak. Küçükyalı temsilcisinin play out oynaması garanti. Bu maçı kazanırsa tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Bugüne kadar oynadığı maçlarda savunmasıyla ön plana çıkan Küçükyalı Yelkenspor bu defa hücum ağırlıklı oynayacaktır diye düşünüyorum. Ataşehir temsilcisi de özellikle ön bölgede çok etkili ayaklara sahip. Futbolseverlerin çok gol izleyeceğini düşündüğüm bu müsabakaya da kesinlikle üst düzey bir hakem atanmalı. Futbolseverlerin yoğun ilgi göstereceği bu zorlu karşılaşma 08 Nisan Pazar günü saat 15:30'da Paşabahçe Stadı'nda oynanacak.


Fırsatı olan tüm futbolseverlerin bu iki müsabakayı kaçırmamasını diliyor;hakedenin Bölgesel Amatör Lige yükselmesini temenni ediyorum.


MUHABİR:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.