Perşembe, Nisan 12, 2018

Bolu Beyi Seyrantepe Of

U-16 Türkiye Şampiyonası 1.kademesinde Bolu’da oynanan grup müsabakalarında rakiplerini yenen Seyrantepe Of 2.kademeye gidecek son 20 takım arasına girdi.


U-16 Türkiye Şampiyonası çerçevesinde Bolu grubunda mücadele eden Seyrantepe Ofspor A grubundaki ilk maçında karşılaştığı Ankara takımı Gölbaşı Belediyespor karşısında ilk yarıyı yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda oynadığı etkili futbol ile rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Turnuvadaki ikinci maçında Düzcespor ile karşılaşan Seyrantepe Of futbolcuları ilk yarıyı 6-0 tamamladı.İkinci yarıya 5 değişiklik ile başlayan İstanbul temsilcisi maçı 11-0 gibi farklı bir skor ile tamamlayarak B grubu lideri ile final maçı oynamaya hak kazandı.



İstanbul Finali


B grubunu lider tamamlayarak finalde Seyrantepe Of ile oynamaya hak kazanan diğer İstanbul takımı Batı Trakya oldu. Maçın ilk yarısında etkili oyunu ile rakibi karşısında 2 gol bulan Seyrantepe Of ikinci yarıda ilk yarıya oranla biraz tutuk oynasa da attığı gol ile maçı 3-0 kazanarak ilk 20 takım arasına girerek Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.


HABER:MUSTAFA KAYNAK


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.