Pazartesi, Nisan 09, 2018

Boğaçhan Daşdemir varsa, sorun yok!


Bir futbolcu bir takımın kaderini ne kadar değiştirebilir? Bu konuyla ilgili hepimizin farklı farklı görüşleri olabilir. Ama bu futbolcu oynadığı her maçta tekmeye kafa uzatırsa, gücünün ve terinin son damlasına kadar mücadele ederse bir takımın kaderini değiştirebilir.


İşte bu tanıma sonuna kadar uyan bir futbolcu Bilal Boğaçhan Daşdemir.


Henüz 23 yaşında. Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başaran Küçükyalı Yelkenspor takımının defanstaki sigortası. Klasman grubunda oynadıkları İstanbul Mesudiye, Vefa, İstanbul Bafra ve Ataşehir Çamoluk maçlarını izledim. İnanın abartmıyorum. Bu 4 maçta da neredeyse kusursuz bir futbol oynadı. Havadan ve yerden hiç bir topa geçit vermedi. Kendisinden daha uzun ve fizikli santrforlara tek bir kafa vuruşu yaptırmadı. Genç yaşına rağmen defans bloğunu mükemmel yönetti. Takımının zorlandığı anlarda inanılmaz müdahaleler yaptı. Asla ve asla pes etmedi. Takımının Bölgesel Amatör Lige çıkmasında belkide en büyük payı olan oyuncuydu.


Ben açıkçası hayranlıkla izledim. Kesinlikle soğukkanlılığıyla, mücadelesiyle,yerinde müdahaleleriyle ve liderliğiyle rahatlıkla Spor Toto 2. Lig'de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Eğer çalışmalarını aksatmadan sürdürürse Boğaçhan Daşdemir'i daha üst liglerde de izleyeceğimize inanıyorum.


Boğaçhan Daşdemir'e tavsiyem; Öncelikle futbol, hayatının önemli bir parçası olsun. Yaşantını futbola göre dizayn et. Çalışmalarını aksatmadan devam et. Benim gördüğüm gibi muhakkak kulüpler adına yetkili birileri de seni keşfedecektir.
Aynen devam Boğaçhan. Güzel bir kariyerin olacağına inanıyorum.
Allah yolunu açık etsin.


Analiz: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.