Çarşamba, Nisan 18, 2018

10 kulüp ligden atıldı, 15 kulüp daha ihraç edilebilir

İstanbul’da geçtiğimiz hafta sonu start alan U11 Ligi’nde ilk hafta yine büyük hayal kırıklığı yaşandı zira tam 25 takım sahaya çıkmadı.


Bu 26 takımdan 10’u; 1923 Esenkentspor, Pendik Velibabaspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Pendikgücü, Pendik Kavakpınarspor, Maltepe Yıldızspor, Esenkent Gençlik, GOP Barbarosspor, Soğuksuspor ve Maltepespor çekildiler ve ihraç edildiler.


14 takım ise mazeretsiz ilk maça çıkmadı. Bu ekipler Gümüşsuyuspor, Erenköy Acarspor, Sarıyer FSM, Sefaköyspor, Kartalgücü, Kartal Cevizli Gençlergücü, Cevat Köprübaşı FK, Beykoz Elmalıspor, Karaağaçspor, Mustafakemalpaşaspor, Başakşehir İkitelli Köyiçi SK, Küçükçekmecespor ve Telsizspor. Tertip Komitesi bu ekiplerin, önümüzdeki hafta sonu da maçlara çıkmamaları durumunda ligden ihraç edileceklerini tebliğ etti.


İki takım ise lisanslarını yetiştiremedikleri için ilk hafta sahaya çıkmadıklarını TFF’ye yazılı olarak bildirdi. Bu iki kulüp Zeytinburnu Yıldızspor ve Sümerspor. Eğer bu iki ekip bu hafta sonu da çıkmazlarsa ligden ihraç edilecekler.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.