Cuma, Mart 16, 2018

'Gücümüz Yetmedi'

Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda son haftaya girilirken iddialı 4 takımdan 2'si bu hafta sonunda play off’a kalacak. Lider Demirtaş play off grubuna kalmayı başarırken Kelesspor-Emekspor ve Kafkasspor-Gülbahçe maclarının ardından 2 takım daha belli olacak.


İnegöl ekiplerinden Kafkasspor Orhanelispor'u deplasmanda 2-0 yenerek çok önemli 3 puan aldı ve son hafta play off için Gülbahçe ile kritik bir 90 dakika oynayacak. Yenicespor Mudanyaspor'u yenerek kümede kalmak için büyük avantaj yakalarken son hafta Burgaz deplasmanından 1 puan almak zorunda. Gençlergücü ise kendi sahasında Gülbahçeye 2-0 maglup olarak play off şansını kaybetti.


'Gücümüz yetmedi'
Maçı değerlendiren İnegöl Gençlergücü Teknik sorumlusu Yunus Memiş şunları söyledi: "Büyük bir umutla kendi evimizde ağırladığımız aynı puana sahip Gülbahçe'ye 2-0 yenilerek play off şansını kaybettik. Oyuna dengeli ve istekli başladık. İlk yarının sonlarına kadar oyun genelde bizim istediğimiz gibi geçti. Yakaladığımız 2 pozisyonu değerlendiremedik. İlk yarının son 5 dakikası rakip üzerimizde baskı kurdu. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibimiz isteğini, kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtmayı başardı. 65.dakikadan penaltı golü ile 1-0 geriye düştük ve toparlanamadık. Yaptığımız hamleler sonuç vermedi. Kazanmak ve iddiamızı sürdürmek için gol atmalıydık ancak gücümüz yetmedi. 82.dakikada 2.golü kalemizde görünce umutlarımız bitti. Herhangi bir bahanemiz yok. Lig boyunca sakat ve cezalılara rağmen dar kadromuzla son haftalara kadar iddiamızı sürdürdük. Bizleri manevi olarak desteklemeye gelen futbolseverlere teşekkür ediyorum. Güzel bi galibiyet alarak play off grubuna kalmayı isterdik.


'Formalite maçı oynayacağız'
Bu hafta Pazar günü ligde kalmayı garantileyen genç bir takım olan Hürriyetspor ile formalite maçı oynayacağız. Amacımız sezon içersinde şans bulamayan oyuncularımızı değerlendirerek sezonu 3 puanla kapatmak."


Haber: Serkan Arslan

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.