Cuma, Mart 09, 2018

TVFL Türkiye Karması İran'a mağlup

Veteranlar Futbol Ligi Türkiye Karması, özel maçta karşılaştığı İran ekibi Ettehad Tebriz'e 4-2 mağlup oldu.


2017-2018 sezonunda Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde dört grupta mücadele eden takımlarda forma giyen oyuncuların yer aldığı Türkiye Karması, ilk müsabakasına İstanbul'da çıktı. İran ekibiyle karşılaşan Ay-Yıldızlılar, sahadan 4-2 mağlup ayrılırken, dostlukların köprülerinin kurulduğu bir müsabakayı geride bıraktı.


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne denk gelen müsabaka nedeniyle her iki takım da sahaya özel bir pankartla çıkarak bu özel günde anlamlı da bir mesaj verdi.


YAĞIŞ ALTINDA OYNANDI



İran'I ulusal ve uluslararası alanda hem milli hem de kulüp seviyesinde temsil eden oyuncuların yer aldığı Ettehad Tabriz, İBB Esenler Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın genelinde oyunun kontrolünü elinde tuttu. Yağışlı hava neticesinde kayganlaşan zeminde topu kontrol etmek ise her iki taraf için de zorlaştı.


Dört bölgeden aday kadroya çağırılan tüm oyuncuların forma giydiği karşılaşmada zaman zaman etkili olan Türkiye Karması, ideal kadrosunu karşılaşma genelinde koruyan İran temsilcisinin gollerine, Mustafa Engin Özmen ve Serkan Açarol'un golleriyle yanıt verdi ancak yeterli olmadı.


İRAN EKİBiNDEN DAVET


Karşılaşma sonunda da skordan çok iki takım oyuncuları arasındaki güzel görüntüler ön plandaydı. Genel Koordinatör ve Lig Danışmanı Füsun Erayla ile birlikte Türkiye Karması Ana Sponsoru Reusch ve Green Hill Türkiye Pazarlama Direktörü Basri Aslan, günün anısına Ettehad Tabriz ekibine anı kupası takdim etti. İran ekibi yetkilileri de mücadele sonrası, Türkiye Karması'nı ülkelerinde ağırlamak istediklerini belirterek stadyumdan ayrıldı.


Karşılaşmayı Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Genel Koordinatörü ve Lig Danışmanı Füsun Erayla, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Taner, Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Yöneticisi Zafer Baş, Hakem Atama Direktörü Osman Ünal, Medya Danışmanı Ufuk Gersman, Türkiye Karması Ana Sponsoru Reusch ve Green Hill Türkiye Pazarlama Direktörü Basri Aslan, Türkiye Karması Teknik Direktörü İlker Bulut, Antrenör Bayram Sevindik ile Yardımcı Antrenörler Kazım Kılıç ve Hakkı Baş teknik heyeti, Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Çınar ile sporseverler, keyifli mücadeleyi yerinden takip eden isimlerdi.


STAT: İBB Esenler Stadı
HAKEMLER: Servet Ölekli-Seyfettin Karakuş-Volkan Kalender
TVFL TÜRKİYE KARMASI: Numan Çakır (26' Mehmet Karataş / 57' Emre Alev), Ufuk Kıray (46' Serkan Açarol), Armağan Yazan, Deniz Özgür Nergiz, Ersin Erbaş (46' Yurt Şahin), Yusuf Öztürk (46' Rıdvan Bağımsız / 65' Sezgin Karabina), Mustafa Engin Özmen, Aydın Karabulut (46' Serkan Göker), Ahmet Narinç, Halit Bulut (46' Cihat Dolar / 80' Osman Emrah Yılmaz), Muharrem Sağlam (29' Ahmet Hacıhamzaoğlu / 57' Hikmet Ufuk Bek)
TEKNİK DİREKTÖR: İlker Bulut
İRAN ETTEHAD TEBRİZ: Amir Ahmedi, Mohammad Farshbaf, Naser Saci, Yones Bahonar, Amirdi Ahmadzadeh, Saber Taghizadeh, Esmaeil Helali, Ali Reza Akbarpour, Rasoul Khtibi (80' Kazem Nour Mohammmadi), Gelam Hosein Dinmohammadi (68' Ramin Mohammadpour), Ali Ebrahimiyan (60' Naser Ferasati)
TEKNİK DİREKTÖR: Arash Jaberi
GOLLER: 45' Mustafa Engin Özmen(p), 89' Serkan Açarol / 25' Gelam Hoesin, 45+2' Rasoul Khtibi, 68' Esmaeil Helali(p), 81' Ali Reza Akbarpour


Haber: Talip Ercan
Fotoğraf: Erdem Sağolan


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...