Perşembe, Mart 01, 2018

Tuzla Gençlergücü son dakikada güldü

İstanbul U15/B Ligi sezonun 10. hafta maçında Tuzla Gençlergücüspor Yamanspor'u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.


İstanbul U-15/B Ligi 24.Grup 10.hafta mücadelesinde Tuzla Gençlergücüspor, Ümraniye Yamanspor’u Pendik Güllübağlar Sahası'nda konuk etti.


Burak Bektaş, Berkay Buğra Ergeç ve Emre Kaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri Mustafa Ekinci, sağlık görevlisi olarak Ali Ecemiş görev yaptılar.
İlk yarı karşılıklı ataklardan gol çıkmayınca 0-0 beraberlikle soyunma odasına girildi.


İkinci devreye hızlı başlayan Ümraniye Yamanspor Kağan Özkanca’nın pasında Emir Can Dübüş’ün golü ile 1-0 öne geçti. Tuzla Gençlergücüspor bu gole Umut Kılıç ve son dakikada İnanç Sağlam'ın golleri ile karşılık verince sahadan 2-1 galip ayrıldı ve haftayı 3 puanla kapadı.
İstanbul U15/B Ligi 24. Grupta Pendik Doğanspor 30 puanla lider, Pendik Yenişehir Gençlik 21 puanla (Averajla) ikinci, Tuzla Gençlergücü 21 puanla üçüncü sırada haftayı tamamladılar.


İstanbul U15/B Ligi 24.Grup 10.hafta maç sonuçları
Tuzla Gençlergücü -Yamanspor (2-1)
Pendik Doğan – Yenisahra (6-0)
Pendik Yenişehir Gençlik – Ümraniye Kemerdere (3-1)
Üsküdar İcadiye – Bulvarspor (0-3) H


24.grupta hafta sonu Yamanspor kendi sahasında Üsküdar İcadiyespor konuk ederken,Tuzla Gençlergücüspor deplasmanda Yenisahraspor’a konuk olacak.


Editör: Atilla DEMİR


 













Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...