Pazartesi, Mart 05, 2018

Tunaspor eksik Levent'i aşamadı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor ile Leventspor Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk dakikasında 10 kişi kalan Leventspor 90 dakika boyunca eksik olmasına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı.


Karşılaşmayı Emre Malok, Tuğçe Kamalı,Erkan Kılıç hakem triosu yönetirken, 4.hakemliği Mehmet Sencer yaptı. Karşılaşma öncesinde Afrin'de şehit düşen aziz mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.


Gökhan Şensoy'dan rekor(!) 


Maçın başlama düdüğünün üzerinden henüz 1 dakika geçmişti ki; Leventspor 10 kişi kaldı. Orta saha çizgisi önünde Leventspor'dan Gökhan Şensoy'un Halit Balcıoğlu'na taban ile müdahalesini mücadelenin hakemi Emre Malok kırmızı kartla cezalandırdı. 


10 kişi kaldı öne geçti


Mücadelenin 12.dakikasında Volkan Dinç'in ortasında golcü oyuncu Özgün Şala fırsatçılığını konuşturdu ve Beşiktaş temsilcisini öne geçirdi 0-1. 16.dakikada Volkan Dinç'in yaklaşık 50 metrelik asistinde Erdem Yılmaz'ın yakın direğe vuruşu kaleci Cem Albayrak'ta kaldı.


Kaptandan füze


26.dakikada Gökhan Tandoğan'ın pasına gelişine mükemmel vuran Emin Dilber topu filelere gönderdi ve skora denge geldi 1-1.


37.dakikada Leventspor'da Murat Yıldırım'ın sert şutunu kaleci Cem Albayrak aynı güzellikle çelmeyi başardı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


İkinci yarıda artan sağanak yağışla beraber her iki takım oyuncuları da topa sahip olmakta güçlük çekti. Müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 78.dakikasında Tunaspor'un filelere buluşan topu geçersiz sayıldı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Muhammet Ali Fındık'ın röveşetası direkten döndü, dönen topa kaleci Ramazan Demir ile Mustafa Uğur Aygün hareketlendi. Mustafa'nın vuruşunda top ağlarla buluştu ancak mücadelenin hakemi Emre Malok Mustafa'nın kaleci Ramazan'a faul yaptığını belirterek golü geçersiz saydı.


 


82.dakikada Tunaspor defansının arkasına atılan topa Özgün Şala hareketlendi. Kaleci Cem kalesini zamanında terkederek mutlak golü önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakika 1-1'lik skorla tamamlandı.


Maçın analizi


Her iki ekipte mutlak üç puan paralosı ile sahaya çıktı. Sağanak yağmurun bir an olsun dinmediği zorlu doksan dakikada oyuncular müthiş efor sarfettiler. Tabiki henüz ilk dakikada 10 kişi kalan Leventspor'un bütün oyun planı bozuldu. Beşikteş temsilcisi hücumda Özgün Şala'yı tek başına bıraktı.Özgün de topu ileride saklayarak eksik kalan takımına fayda sağladı. Siyahi oyuncu Usman ve Erdem ile hücumu destekleyen Leventspor'da günün iki önemli ismi Murat ve Adem mükemmel oynadılar. Hücum yönü ile tanınan Erdem bugün hem ileri de hem de eksik kaldıkları için savunma bekine yardıma gelerek doğru işler yaptı.Ömer ve Nazım zaman zaman etkili bindirmeleri ile rakip savunmayı zorladı. Volkan'ın asistleri de günün dikkat çeken ayrıntısıydı.


Bayrampaşa temsilcisi ise 10 kişi kalan rakibinden yediği golle bir anda şaşkına döndü. Ancak sahneye çıkan Emin attığı mükemmel golle arkadaşlarını silkeledi. Halit'in başlattığı ataklarda ileri uçta Gökhan'ı buluşturmak isteyen Tunaspor, Leventspor'un stoperleri Elyasa ve Volkan geçmekte zorlandı. İkinci yarıda Kerem'i oyuna süren ve topa daha çok sahip olan Bayrampaşa temsilcisi oyunun son bölümünde golcü oyuncu Muhammet Ali'yi de oyuna sürdü. Nitekim golcü oyuncunun röveşatası direkten geri geldi.  Mustafa'nın mücadelesi ile mutlak iki gole fırsat vermeyen kaleci Cem günün öne çıkan isimleri oldular. 


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN


DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.