Pazar, Mart 04, 2018

TEM Terkos'tan büyük centilmenlik örneği

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup’ta 3 Mart 2018 Cumartesi günü oynanan Subaşıspor-TEM Terkos karşılaşmasında konuk takım örnek bir davranışa imza attı.


Çatalca Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekipte ilk 11’de esami listesine yazılan futbolcu Salih Yuşa karşılaşmaya geç kaldı. Çatalca temsilcisi, yedek kulübesinde futbolcu olmasına karşın maça 10 kişi başlamayı tercih ettiğini, Yuşa’nın oyuna sonradan dahil olacağını hakeme iletti. Bu esnada TEM Terkos Teknik Direktörü Şaban Kıran ve kaptan Özgür Polat “Biz de maça 10 kişi başlamak istiyoruz” dedi ve nitekim mavi beyazlılar da 9 numaralı golcü oyuncuları Can Karabulut’u kenarda tuttu.
Maçın 15. dakikasında Subaşısporlu Salih Yuşa sahaya gelip oyuna dahil olunca konuk takımdan Can Karabulut da oyuna dahil oldu. TEM Terkos büyük bir fair play’e imza attığı maçta sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. İki takımın da 10’ar kişi olduğu bölümde iki ekip de gol bulamadı.


Subaşıspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Sergiledikleri örnek davranış için Tüm Terkos camiasını alkışlıyor ve teşekkür ediyoruz” denildi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...