Salı, Mart 06, 2018

Sütlücespor geleceğe ümitle bakıyor

Beyoğlu ilçesinin köklü kulüplerinden Sütlücespor 2017-2018 sezonunda aldığı başarılı sonuçlar sonrası yeniden döndüğü Süper Amatör Ligde başarılı olmak için çalışmalarını sürdürürken altyapıda da geleceğin yıldız futbolcuları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Sütlücespor’un Süper Amatör Lige çıkmasında büyük emeği geçen A takım antrenörü Murat Güneş ve A takım futbolcuları Semih Balkan ile Orkun Gürses’in yönetiminde çalışmalar yapan altyapı takımları yeni sezona iddialı hazırlanıyorlar.

2008 yaş grubundan başlayarak U-17 yaş kategorisine kadar oluşturulan çalışma grupları ile kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren altyapı hocaları Sütlüce Mahallesi ve civar bölgelerden çalışmalara katılan gençlerle Sütlücespor’un geleceğini oluşturmak için emek sarf ederken çalışmalara katılan futbolcu adayı gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora kazandırmak için çaba gösteriyorlar.

Yeni sezonda altyapı kategorilerinde liglere katılarak Sütlücespor’u temsil edecek olan genç futbolcu adayları bu sezon ise yakın zamanda start alacak olan U-17 kategorisinde başarılı olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABER:MUSTAFA KAYNAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...