Pazartesi, Mart 12, 2018

Sultangazispor kendine geldi

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Sultangazispor sahasında Çekmeköy Belediye Alemdağspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Sultangazispor ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak haftalar sonra galip geldi ve üç puanın sahibi oldu.


Karşılaşmanın 23. dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Onur Mengi düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelein 34. Dakikasında sahneye bir kez daha Onur Mengi çıktı. Sağ çaprazdan ceza sahası içerisine giren Onur’un şutunda top ağlar ile buluştu ve durum 2-0 oldu.


İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca soyunma odasına 2-0’lık ev sahibi ekibin üstünlüğü ile gidildi. İkinci yarıda dakikalar 53’ü gösterirken konuk takım penaltı kazandı ancak Sultangazi kalecisi İlkay gole izin vermedi. Karşılaşmanın 75. Dakikasında gelişen Alemdağ atağında Sultangazispor savunması gole engel olamadı ve skor 2-1 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip sahadan 2-1’lik skor ile ayrılarak üç hafta sonra galibiyet ile yeniden tanıştı.
Çekmeköy Alemdağspor’unsa bu sonuçla küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.


Haber: ivedihaber.com


Daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.