Pazartesi, Mart 19, 2018

Sekbanlarspor Kazanmayı Bildi

İBB Şenlikköy Stadında oynanan ve Oğuzhan Uğurlu, Batuhan Bıyıklı, Emrullah Turan ve Süleyman Korum hakem dörtlüsünün yönettiği ve saha komiserliğini Alaeddin Yavaş’ın yaptığı maça Ortaköylü futbolcuların vuruşu ile başlandı. Maçın henüz 2. dakikasında atak gerçekleştiren Sekbanlarspor Orçun Güzelderli ile golü bularak 1-0 öne geçti.


Gol sonrası her iki tarafta rakip kalede ataklar gerçekleştirirken 39. dakikada Ortaköy atağında Selçuk Uğur Sekbanlarspor ağlarını havalandırarak takımı adına beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.


İkinci yarıya Sekbanlarspor başlarken her iki takımda cılız ataklar ile rakip sahaya girmeye çalıştı. Günün başarılı isimlerinden kaleci Özkan Ferhatoğlu Ortaköy ataklarında gole izin vermezken maçın 87. dakikasında sol kanatta topla buluşan Sekbanlarspor’un genç yeteneği Tolgacan Yılmaz Rakip kaleci Hüseyin Balcı’nın altından topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçiren golü attı.


Gol sonrası oyun gerginleşirken Ortaköy Antrenör’ü Serdar Erdem Sekbanlarspor futbolcusuna küfredip tekme attığından dolayı hakem Oğuzhan Uğurlu tarafından tribünlere gönderilirken Ortaköy kalecisi Hüseyin Balcı’ya da sarı kart gösterdi.


Maç Sekbanlarspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona ererken galibiyet sonrası Sekbanlarspor puanını 6 yaparak grupta altıncı sıraya yükselirken Ortaköy 3 puanda kalarak dokuzuncu sıraya geriledi. Gelecek hafta Sekbanlarspor Küçükyalı Yelken ile oynarken Ortaköy ise  İstanbul Bafra ile oynayacak.


 


HABER:MUSTAFA KAYNAK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...