Çarşamba, Mart 14, 2018

Pendik Velibabaspor üst lig biletini kaptı

İstanbul U19 2. Ligi 23. Grup'ta hafta sonu sahasında Bostancıspor'u 4-2 yenen Pendik Velibabaspor bir üst lige çıkmaya hak kazandı. Atalarspor'un ligden çekilmesiyle son haftayı hükmen galibiyetle geçecek olan bordo mavililer, İstanbul Ataşehirspor'un ardından sezonu ikinci tamamladı. Pendik temsilcisi maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Ligin ikinci yarısını namağlup tamamlayan bordo mavililer ayrıca bir gol kralı da çıkardı. Murat Bakıcı, 14 golle grubun en çok gol atan ismi oldu.


Velibabaspor'un başarısının mimarlarından teknik direktör Osman Kol "6 aylık bir kulüp olarak buna çok ihtiyacımız vardı. Buraya geldiğimde kulüpte sadece 4 futbolcu vardı, yoğun ve özverili bir çalışmanın ardından bu rakamı 120'ye çıkardık. Alt yapıya büyük önem verdik. Yardımcılarım Tuncay Topuzoğlu ve Yasin Bak da çok büyük emek verdiler. Başkanımız Yücel Aktaş ve Genel Kaptanımız Alkan Akyüz hiçbir isteğimi geri çevirmediler. Ayrıca bize destek veren velilerimize ve çok iyi çalışan öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.


Lakabı "Alt yapı sihirbazı"
Daha önce çalıştığı kulüplerde de alt yapıda önemli başarılara imza atan Osman Kol "Adım 'alt yapı sihirbazı'na çıktı. Nerede alt yapıda yeni bir oluşuma gidilse aranan ilk isim oluyorum. Elbette bu beni hem gururlandırıyor hem de mutlu ediyor. Çocuklara değer veriyoruz, onları seviyoruz. Umarım bu gençler de ileride hayallerine ve hedeflerine ulaşırlar" dedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.