Pazar, Mart 11, 2018

Küçükyalı Yelken'den gizli liderlik

İstanbul Süper Amatör Klasman B Grubu müsabakasında İFA ile Küçükyalı Yelkenspor Çayırbaşı Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Yaptığı müthiş takım savunması ile rakiplerine sadece 1 kez gol şansı tanıyan Küçükyalı Yelkenspor, İFA karşısında da bu özelliğini konuşturdu.

Karşılaşmada topa daha çok sahip olan ekip İFA Spor görünse de, Küçükyalı Yelkenspor yaptığı takım savunması ile rakibine ceza sahası içinde çok fazla şans vermedi. Küçükyalı Yelken ataklarında ise İFA Spor hata yapmayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 lık skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan Küçükyalı Yelken, 55.dakikada VOlkan ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. İFA Spor skoru dengelemek için yüklensede, bir türlü aradığı gole ulaşamadı. İki takımında ikinci devre birer topunun direkten döndüğü mücadelede başka gol sesi çıkmayınca, Küçükyalı Yelkenspor mücadeleden 1-0 lık skorla galip ayrılmasını bildi.

Vefa'nın Ortaköy ile berabere kalmasıyla Vefa ile puanını eşitleyen Küçükyalı Yelken, İFA Spor'u da devirip puanını eşitleyerek 10 puana yükseldi. Grupta üç 10 puanlı takımdan biri haline gelen Küçükyalı Yelkenspor, 1 maç eksiği ile bir nevi gizli lider konumuna yükselmeyi başardı. 

Önümüzdeki hafta Küçükyalı Yelkenspor Vefa ile karşılaşırken, İFA Spor haftayı bay geçecek.


HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...