Pazar, Mart 11, 2018

Kozyatağı pek 'Acar' çıktı

İstanbul 2.Amatör Lig 19.Grup 6.hafta karşılaşmalarında Kozyatağı İdman Yurdu sahasında Erenköy Acar'ı konuk etti. Yenisahra Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı yeşilliler, Mert Vezir, Mert Kargacı (2), Candemir Yavuz (kendi kalesine), Onur Balcıoğlu ve Bahadır Deniz'in attığı gollerle 6-1 kazandı. Konuk ekip Erenköy Acar'ın tek golü Candemir Yavuz'dan geldi.


Şehitler için saygı duruşu
Mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte sahadaki futbolcular, Afrin'de şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.


Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Kozyatağı İdman Yurdu'ydu. 9.dakikada Cafer'in ara pasında Burak Başar Çal kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mustafa gole izin vermedi.


20.dakikada ev sahibi Kozyatağı golü buldu. Mert Kargacı'nın pasına iyi vuran Mert Vezir takımını öne geçirdi. (1-0)


İki dakika sonra Mert Kargacı'nın kullandığı serbest vuruşta, Erenköy Acarlı Candemir Yavuz ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi. (2-0)


İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Kozyatağı İdman Yurdu 2-0 önde girdi.


İkinci yarının hemen başında sarı yeşilliler farkı 3'e çıkaran golü buldu. 46.dakikada Burak Başar Çal'ın pasında günün yıldız ismi Mert Kargacı topu ağlara gönderdi. (3-0)


61.dakikada Kozyatağı serbest vuruş kazandı. Sezer'in şutunu kaleci kurtardı, dönen topu iyi takip eden Onur Balcıoğlu golü attı. (4-0)


Mert Kargacı'dan jeneriklik gol


71.dakikada ev sahibi Kozyatağı İdman Yurdu 5.golü buldu. Mert Kargacı'nın 'Rabona' stili vuruşu ile top ağlara gitti. (5-0) Bu gol aynı zamanda maçın en güzel golüydü.


Bu golden yalnızca 1 dakika sonra Burak Başar Çal'ın pasında Bahadır Deniz'in şutu ağlara gitti. (6-0)


82.dakika da Erenköy Acar atağında, Yasin Arslan'ın pasında Candemir Yavuz, gelişine sert bir şut çekerek kaleci Serkan Ünlü'yü mağlup etti. (6-1)


Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi Kozyatağı İdman Yurdu sahadan 6-1 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla sarı yeşilliler puanını 13 yaparak 2.sıradaki yerini korudu. Konuk ekip Erenköy Acarspor ise ligde henüz galibiyet alamayarak 0 puanla son sırada bulunuyor.


Maçın Analizi


Ev sahibi Kozyatağı İdman Yurdu'nu tebrik ederim. Son derece istekli, hırslı ve oyun disiplinini bir an olsun bırakmadılar. Takımın yıldız ismi Mert Kargacı'nın oyuna ağırlığını koyması sonucunda farklı galibiyet geldi diyebilirim. Konuk ekip Erenköy Acarspor'a gelince. Beni büyük hayal kırıklığına uğrattılar. Bu gurupta şampiyonluğun en önemli adayıydı benim için. Bulunduğu yer yakışmıyor Acarspor'a. Aslında kaliteli bir kadrosu var. Bugün kötü de değillerdi. Ancak defansta yapılan bireysel hatalar farklı mağlubiyeti getirdi. Bugün Erenköy Acarspor'da göze çarpan oyuncu Yasin Arslan'dı. Son derece yetenekli ve bileklerine hakim. Oyun stili hoşuma gitti.


Muhabir


Can Mutlu


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...