Pazartesi, Mart 12, 2018

Kartalspor'un kaderi Şile Yıldızspor'un ellerinde

Geçen sezon tarihinde ilk kez 3. Lig’den düşen ve BAL’a gerileyen Kartalspor burada da tutunama ve İstanbul yerel ligine gerileme tehlikesiyle karşı karşıya.


Bu hafta sahasında Şile Yıldızspor’a 2-1 yenilen Kartalspor’un, bitime 4 hafta kala Modafenspor’u yakalama şansı kalmadı. Bu da şu anlama geliyor: Şu anda lider durumda bulunan İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor 3. Lig’e çıkamazsa statü gereği Kartalspor İstanbul Süper Amatör Lig’e gerileyecek. Eğer Şile Yıldızspor 3. Lig’e çıkarsa Kartalspor, Süper Amatör’den gelecek bir ekiple baraj maçı oynayacak. Böylece bordo beyazlılar kendi kaderlerini kendileri belirleyecek.


Kartalspor, BAL 9. Grup’ta sondan üçüncü sırada yer alıyor lakin altındaki Balya Belediyespor’a 5 puan fark atmış durumda.


1984 – 1985 yılında kurulan Türkiye 3. Ligi’nde yer alarak ilk kez profesyonel liglerde mücadele etmeye başlayan Kartalspor, profesyonelliğe adım atmasıyla beraber Kartal Gençlik Kulübü adını Kartalspor olarak değiştirdi ve günümüze kadar bu şekilde geldi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.