Pazar, Mart 18, 2018

İstanbul Bafra iddiasını sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B grubu 6.hafta mücadelesinde Kavacıkspor ile İstanbul Bafraspor Beyoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Bayrampaşa temsilcisi Bafraspor üç puanın sahibi oldu. 


Karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz , İslam Tuğrul Yıldırım,Adem Utlu hakem triosu yönetirken, 4.hakem olarak Abdüssamet Ulutaş görev yaptı.


Her iki ekibin de mutlak kazanması gereken maçın ilk yarısında İstanbul Bafraspor daha etkiliydi. 26.dakikada Orhun'un yakın mesafeden vuruşunu İrfan mükemmel refleksle çıkardı. 35.dakikada Erkan'ın ceza sahası içinden uzak direğe vuruşu yandan auta gitti.


Kavacık direğe takıldı oyun döndü


49.dakikada İstanbul Bafra ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan'ın vuruşu direkten oyun alanına döndü. 


Bafraspor'da tecrübeli ayaklar konuştu


55.dakikada Semih ile Erkan paslaşmasında topla buluşan Semih'in sol ayakla müthiş vuruşu ağlarla buluştu 0-1. 


Kavacık Cemil'i geçemedi


Beraberlik için ataklarını sıklaştıran Beykoz temsilcisinde Hasan Göndoğdu'nun vuruşunu kaleci Cemil kurtardı. 67.dakikada Mehmet'in ceza sahasına pasına Bedri hareketlendi, kademeye giren Tacettin Bedri'den önce topu uzaklaştırarak mutlak golü önledi.


Ard arda penaltılar


Karşılaşmanın 77.dakikasında Ali Yaşar Kavacık ceza sahasında Hasan Emre ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Mustafa Kürşad Filiz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erkan'ın vuruşu ağlarla buluştu 0-2.


82.dakikada bu kez Kavacıkspor penaltı kazandı. Mahmut'un rakibine müdahalesini penaltı olarak değerlendiren mücadelenin hakemi bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Hasan Gündoğdu farkı bire indirdi 1-2.


Kalan dakikalarda her iki ekipte skoru değiştiremedi ve zorlu doksan dakikayı 2-1'lik skorla kazanan İstanbul Bafraspor iddiasını sürdürdü.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.