Pazartesi, Mart 19, 2018

Hafta sonu bu maçlar kaçmaz!

İstanbul Süper Amatör Klasman Gruplarında sonlara yaklaşılırken 24-25 Mart tarihlerinde oynanılacak çok önemli iki karşılaşma olacak.


4 takımın kaderini belirleyecek maçlarda alınacak skorlar hem kendilerini hem de takipçilerini yakından ilgilendiriyor.


A Grubu'nda lider olan 1877 Alemdağspor 15 puanda ve şu anda en avantajlı takım olarak görünüyor. 2.sıradaki Büyükçekmece Belediyespor ile yapacağı karşılaşmadan puan yada puanlar alarak ayrılırsa Bölgesel Amatör Lig'i büyük ölçüde garantileyecek.. Büyükçekmece Belediyespor ise kazanmaktan başka çaresi yok iddiasını devam ettirmek adına. Bir haftayı bay geçecek olması dezavantaj durumda bırakıyor mavi beyazlı ekibi.
Bu grupta son hafta oynanacak maçlarda şimdiden merak konusu.


Son hafta Leventspor - Büyükçekmece Belediyespor ve Beşyüzevler 1877 Alemdağspor maçları var , belki de bir sezonun emekleri bu maçlar sonunda karşılığını bulacak.


 


 


B Grubu'nda ise işler daha karışık. Bay hakkı bulunan Vefaspor 13 puan ile lider durumda. Yeşil beyazlılar bu hafta sonu 2.sıradaki İFA spor ile oynayacağı maç sonunda 3 puanı alarak, bay haftasında avantaj sağlamak istiyor. İFA spor ise aradaki puan farkını kapatıp , liderin bay geçeceği haftada avantajlı duruma geçmek isteyecektir. Bu sebeplerden dolayı bu maç çok zevkli geçecektir.


Üçüncü sıradaki Küçükyalı Yelkenspor bu haftaki maçın 3 ihtimalinden yararlanacak olan takım. Ataşehir Çamolukspor mağlubiyeti olmayan takım olarak adım adım zirveye yaklaşıyor , onlar da üstteki maçların sonuçlarını yakından takip ediyorlar.


 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.