Cumartesi, Mart 17, 2018

Feriköyspor'dan kritik galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Yeşilköyspor’ geçerek kümede kalmak isteyen Feriköyspor, rakibinin cezası nedeniyle Bilecik’te oynanan maçta Tavşanlı Moymulspor’u 3-1 yendi.


Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan müsabakada Feriköyspor, Tavşanlı Moymulspor’u 3-1 yenerek, puanını 28’e çıkardı. Maça iyi başlayan Feriköyspor maçın 30’uncu dakikasında Emre Karakaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, ilk yarı Feriköyspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.


İkinci yarıya da atak bir oyunla başlayan İstanbul temsilcisi maçın 60’ıncı dakikasında kaptanı Erhan Börklü’nün asistiyle Emre Karakaş durumu 2-0’a getirdi. Müsabakanın son 10 dakikası rakibine baskı kuran Tavşanlı Moymulspor maçın 88’inci dakikasında Cihat Öztürk’ün golüyle aradaki farkı 1’e indirdi. Bu gol sonrası ataklarına devam eden Tavşanlı Moymulspor bir atağında kaptırdığı topta kalesine kontratak yedi. Sağ kanattan gelişen Feriköyspor atağında Emre Karakaş’ın çizgiden açtığı ortaya oyuna sonradan giren Okan Bellek’in şutu ağlarla buluştu. Maç da 3-1 sona erdi.


Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.