Pazar, Mart 04, 2018

Esenyurt Kartalspor üç yabancıyla sahada

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Esenyurt Kartalspor, bu hafta Esenyurt Acarspor maçına biri Türk vatandaşlığına geçmiş toplam 3 yabancıyla çıktı. Kırmızı beyazlıların kadrosunda, uzun yıllar Türkiye'de ikamet eden ve Kerim Alsancak ismini alan Nijeryalı Jude Ingo, kardeşi Davin Ingo ve Kongolu Kiss Kiss Kwimi yer alıyor.


Türkiye kariyerine 2003-2004 sezonunda Beylikdüzüspor'da başlayan Jude Ingo, iki sezon bu ekipte oynadıktan sonra Düzcespor, Ulucakspor, Nevşehir Gençlik, Hendek Gençlik, Finikespor, Elbistan Belediyespor ve tekrar Beylikdüzüspor formalarını giydikten sonra 2013-2014 sezonunun sonunda futbola ara vermişti. Türk vatandaşı olan ve Kerim Alsancak ismini alan 1983 doğumlu Jude Ingo, orta sahada görev alıyor.


Jude'un kardeşi 1992 doğumlu Ayadolobo David Ingo ise defansif orta saha olarak görev alıyor. Daha önce Emirdağspor'la antrenmanlara çıkan Ingo, Nijerya U17 Takımı'nda da forma giydi.


Takımın üçüncü yabancısı ise bu sezon filiz lisans çıkaran 1999 doğumlu Kongolu Kiss Kiss Kwimi... Bu oyuncu forvet mevkiinde görev alıyor.


Muhabir: Burhan Gürkan

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.