Pazar, Mart 04, 2018

Doğa Hospital Yeşilkentspor'dan gol yağmuru


İstanbul 2. Amatör Lig'de 5. hafta mücadelesinde Doğa Hospital Yeşilkentspor Medicell Beylikdüzü'nü konuk etti. İlk 45 dakika boyunca yağmurun hiç durmadığı maçta ilk yarıda golleri Soner Yıldırım, Selçuk Vural ve Mehmet Reçber kaydetti. Avcılar temsilcisi, ilk yarıda yağmurun bir süre şiddetini artırması ile formasını değiştirmek zorunda kaldı. 

 



İlk yarıda maçın başlaması ile adeta rakibine karşı üstünlüğü ele geçiren bir futbol anlayışı içerisinde olan ev sahibi ekip, dakikalar 5'i gösterirken sol kanattan Soner Yıldırım'ın orta-şut karışımı vuruşu ile top ağlarla buluştu ve Soner takımını 1-0 öne geçirdi. Ardından 10. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Selçuk Vural, yaptığı güzel vuruş ile topu ağlarla buluşturarak farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. Rakibini adeta ilk yarıda yoran yeşil-kırmızılı ekip ilk yarıda normal sürenin bitimine 2 dakika kala sol kanattan ceza sahasına giren Mehmet Reçber, sağ köşeye yaptığı şık vuruşla topu bir kez daha ağlarla buluşturdu ve karşılaşmada ilk yarı 3-0 sona erdi.

Karşılaşma da ikinci yarı karşılıklı ataklarla başlasa da golü yağmurun da etkisini yitirmesi, Avcılar temsilcisinin de maçtaki üstünlüğüne adeta azalttı. Konuk ekip Medicell Beylikdüzü'nün de ikinci yarıda toparlanmasıyla geliştirdiği bir atakta 55. dakikada kazanılan penaltıda D. Hospital Yeşilkent kalecisi Muhsin Can adeta kalesinde devleşerek gole izin vermedi. Dakikalar 65'i gösterirken Medicell Beylikdüzü aradığı golü bulmasıyla karşılaşmada skoru 3-1'e getirdi. Bu golün ardından moral bularak ataklarını daha da sıklaştıran Beylikdüzü temsilcisi ileri uçta ise etkisiz kaldı. Doğa Hospital maçın 85. dakikasında Uğur Büyük ile bir gol daha buldu. Karşılaşma Doğa Hospital Yeşilkentspor'un 4-1'lik galibiyeti ile noktalandı. 

 

Muhabir: Gökhan İşbaşar

 

 

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.