Pazar, Mart 11, 2018

Beşyüzevlerspor iki yıl sonra kaybetti

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu’nda haftaya lider giren Beşyüzevlerspor, Bayrampaşa Tunaspor’a 1-0 yenilerek hem ikinci sıradaki yerini hem de yenilmezlik unvanını yitirdi. Tunaspor ise Klasman Grubu’nda bu sezon ilk kez kazandı.


Normal sezonda 20 maçta 13 galibiyet, 7 yenilgi alan, geçen sezon A takımla lige katılmayan Gaziosmanpaşa temsilcisi, dördüncü olup statü gereği düştüğü Bölgesel Amatör Lig’de, 27 Mart 2016’da deplasmanda Büyükçekmece Belediyespor’a 3-2 yenildiği karşılaşmadan bu yana ilk kez mağlup oldu.

Karşılaşmaya her iki takım da üç puan parolası ile başladı. Beşyüzevlerspor karşılaşmanın ilk dakikalarda önde pres yaparak rakibine zor anlar yaşattı. B.Tunaspor ani kontratakla etkili olmaya çalıştı. Bunlardan birinde 43. dakikada Mustafa Uğur B.Tunaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı.


İkinci yarıda Beşyüzevlerspor üstün bir oyun sergiledi. Yeşil beyazlılar maçı kazanmak için oyun içinde varyasyonlarını çoğaltırken rakip savunmada tedbiri elden bırakmayan B. Tunaspor, başta kaleci Melih olmak üzere savunma iyi bir direnç gösterdi. Nefesleri kesen ikinci yarıda başka gol sesi çıkmadı.


Beşyüzevlerspor bu sezon ilk kez kaybederken 7 puanda kaldı, Bayrampaşa Tunaspor da Klasman Grubunda ilk kez kazanarak 6 puana yükseldi.


Haber: Nazmi Alkış, Fotoğraf: Erol Eftekin


DAHA FAZLA FOTO İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...