Cuma, Mart 09, 2018

Bağcılar Kulüpler Birliği'nden Türkiye'de bir ilk

Türkiye'de bir ilk olacak Kaleci Eğitimi Departmanı kuran Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği ilk olarak ilçede bulunan 17 kulübün alt yapı kalecilerini bir araya getirerek projeyi tanıtan bir toplantı gerçekleştirdi.


Türkiye'de gerek profosyonel gerekse amatör Futbol camiasında arka plana atılan kaleci yetiştirmelerini gören Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Türkiye'de bir ilk olan "Kaleci Yetiştirme Departmanı" kurdu. Departmana tecrübeli 4 kaleci hocasını getiren Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği geleceğin kalecilerinin Bağcılar'da yetişeceği iddiasıyla büyük bir projeye imza atıyor.


Yapılan ilk projeyi tanıtım toplantısında konuşan Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkan Vekili Mehmet Sirkeci "Kalecileri yetiştirmede tespit ettiğimiz eksikliği Türkiye'de ilk olarak Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği olarak biz yapıyoruz. Bunu yaparken Bağcılar Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüpler Birliğimizin Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı'nın birliğimize sağladı imkanları doğru kullanarak tüm imkanlarımızla bu projeyi finans edeceğiz. Bu proje için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın fedakarlıklarıyla oluşturduğumuz "Kaleci Yetiştirme Departmanı" faaliyete başlamış oldu. Başta Bağcılar'ımıza İstanbul'umuza ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun" dedi.


Kaleci yetiştirme departmanı Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneğine bağlı 17 kulübün ilk etapta 50 alt yapı kalecisi ile başlıyor.


Yapılan bu ilk toplantıya Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkan Vekili Mehmet Sirkeci, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Mithat Sayar, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Saymanı Eyüp Akyürek, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Sekreteri Ali Kemâl Yılmaz, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Saltık, Kulüplerin hocaları ve yöneticileri katıldı.


guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...