Perşembe, Mart 08, 2018

Atıcılar: Kayıpsız devam etmek istiyoruz

Ovayenicespor'un 6.haftada sahasında oynayacağı Ormanlıspor maç öncesi Yerel Futbol'a konuşan genç başkan Mete Atıcılar; "Şampiyonluğa giden yolda bizim için her maç aynı öneme sahip.Geçen hafta,Gümüşpınarspor'u mağlup ettik ve bu galibiyet, üst sıralardan kopmamak adına önemliydi.Bu hafta da kazanarak zirve yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. 5 maçtır kaybetmeyen bir takımımız var ve bu hafta da yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz" dedi. 


"AİLE ORTAMI VAR"


Takım hakkında da konuşan Atıcılar; "Bu sezon bir çok yeni transfer yaptık ancak hiç uyum sorunu yaşanmadı. Yönetim ve futbolcular olarak burada tam bir aile ortamı var. Bizi şampiyonluğa inandıran en önenmli faktör bu aile ortamıdır. Takımımız da herkes birbirine inanılmaz saygı duyuyor" ifadelerini kullandı.


HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR


11 Mart Pazar günü,saat 15.00'te İzzettin Stadı'nda oynayacağı Ormanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Ovayenicespor'da; cezalı oyuncu bulunmazken, golcü oyuncu İsmail'in sakatlığının sürdüğü ancak durumunun maç saatinde netleşceği, gelen haberler arasında.


Çatalca ekibi Ovayenicespor, 5 hafta sonunda topladığı 11 puanla 3.sırada yer alırken,rakibi Ormanlıspor, 15 puanla 2.sırada yer alıyor.


HABER: ERTUĞRUL KALKAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.