Pazar, Mart 11, 2018

Akörenspor Alipaşa önünde farka gitti

İstanbul 2. Amatör Küme 3. Grup'ta zirve hesapları yapan iki Silivri takımının oynadığı müsabakada Akörenspor, Alipaşaspor'u 4-0 yenerek iddiasını sürdürdü.


Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası iyi bir mücadeleye sahne olan maçta son gülen mor beyazlı Akörenspor oldu. Maça Akören takımı hızlı başladı ve maçın daha 2. dakikasında Murat ile durumu 1-0 yaptı. Müsabakada baskısını iyice arttıran mor beyazlılar Alipaşa defansını zorda bıraktığı birbirinden net pozisyonlar yarattı. Maçın 11. dakikasında ilk golün sahibi Murat durumu 2-0’a taşıdı. Müsabakada ilk yarı 2-0 Akören’in üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarıya da hızlı başlayan Akören takımı 63. dakikada Volkan ve 72. dakikada Burak’ın attığı gollerle maçı 4-0 kazandı.


Alipaşaspor bu skorla 6. maçında 2. yenilgisini aldı ancak üçüncü sıradaki yerini korudu.Akörenspor da 10 puanla beşinci basamakta yer alıyor.


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...