Cuma, Mart 09, 2018

1308 Osmaneli Belediyespor'un ayak sesleri!

Bilecik 1. Amatör Lig’de lider 1308 Osmaneli Belediyespor emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Son maçta evinde Gökpınarspor’u 3-1’lik skorla geçen kırmızı yeşilli ekip, bitime 5 hafta kala takipçisi Bilecikspor’un 8 puan önünde zirvede yer alıyor.


Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta 1308 Osmaneli Belediyespor futbolcuları sahaya, Zeytin Dalı Operasyonu’na destek veren pankartla çıktı. Takımın ortaya koyduğu futbol ve aldığı skor alkış topladı.


Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ligde oynadıkları 21 karşılaşmanın 20 kazanıp, 1 mağlup olduklarını anlatarak, “Bir altyapı takımı olan 1308 Osmaneli Belediye Spor futbol dışında toplamda 17 branşta faaliyet göstermektedir.Bünyesinde 20 sporcuya yakın milli takım oyuncusu bulunduran ve çok değerli hocalarla önce spor,sonra yarışma diyerek yoluna devam ediyor.Futbolda U-14 de final oynayan, U-15 de şampiyon olan alt yapı takımlarımız, yeni başlayan ve iki haftadır devam eden U-19 liginde de liderliğini sürdürüyor” dedi.


“Hiç bir şey rastlantı değildir” diyen Şahin şöyle devam etti: “Planlı Programlı çalışmalarımızla sporda da hedeflere varıyor olmak bizleri mutlu ediyor. Sporda ana hedefimiz; devletine,vatanına,bayrağına, milletine bağlı inançlı çocuklar ve gençler ile üst liglere, milli takımlara sporcu yetiştirmek. Başta bu haftaki galibiyeti alan futbolcularımızı, ailelerini, yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyorum.”


 


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.