Pazar, Şubat 04, 2018

Ulaşoğlu: Stadın yıkılması bizi çok etkiledi

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta sezonu düşme hattının bir üstünde, sekizinci sırada tamamlayan Seyrantepe Yeşilcespor'da teknik direktör Nihat Ulaşoğlu, içinde bulundukları koşullarda bu sonucun kendileri için başarı olduğunu söyledi.


Ulaşoğlu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, Mehdi Sancak Stadı'nın tadilat nedeniyle yıkılması sonrası büyük sıkıntıya girdiklerini belirterek "Hem gelir olsun hem de antrenman olsun büyük sıkıntı yaşadık. Antrenmanlarımızı mecburen Sadabad Stadı'nda yaptık. Orası da futbolcularımıza çok ters geldi. Antrenmanlara gelemeyenler oldu. Bu da takımın performansını etkiledi. Bu sezon kadromuzun bir çoğu alt yapıdan gelen genç futbolculardı. Çok iyi mücadele ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu koşullarda takımımızın ligde kalması büyük bir başarıdır" dedi.


Bu sezon bazı maçlarının gergin geçtiğini belirten tecrübeli teknik adam "Maçlarımızda sık sık rakiplerimiz oyuncularımızın üstüne geldi. Genç bir kadromuz olduğu için futbolcularımızı ezmek istediler. Oyuncularımız da buna izin vermeyince bazen tatsızlıklar oldu ancak biz Yeşilcespor olarak sezon boyunca fair play'den ödün vermeden mücadele ettik" ifadelerini kullandı.
Ulaşoğlu, çok iyi takımların olduğu bir grupta mücadele ettiklerini belirterek, "Galataspor hak ederek şampiyon oldu kendilerini tebrik ediyorum. İkinci İstinyespor ve üçüncü Yeşilpınarspor da keza çok iyi kadroya sahip ekiplerdi" diye konuştu.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.