Salı, Şubat 06, 2018

Süper Üsküdar Anadolu

1.Amatör Lig 14.Grupta mücadele edip Play Off oynama hakkı kazanan Üsküdar Anadolu, rakibi İkitellispor'u yeni transferi Kerem Yılandil ile bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek adını Süper Amatöre yazdırdı.


Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve 4.hafta sonunda 5.sıraya kadar gerileyen Üsküdar temsilcisi, bundan sonra toparlanarak kalan 12 mücadele hanesine 27 puan daha yazdırarak ilk iki sırayı garantilemeyi başarmıştı.

İkitellispor ile oynanan final maçında gerek tribünleri gerek camiası bir bütün olarak hareket eden Üsküdar temsilcisi, aldığı destek ile beraber final maçından galibiyetle ayrılmasını bildi.

Müsabakayı ise İlçe Kaymakamı ve iki kulübün Başkanları beraber izleyerek fair play örneği sergilediler.

Özellikle tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Üsküdar Anadolu cephesindeki sevinç ise görülmeye değerdi. Mücadele sonunda ise oyuncular, yönetim ve taraftarın sevinçleri ise görülmeye değerdi.

Yakalanan başarı ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada ise, "Sezon başından itibaren bir üst lige çıkacağımıza inancımız tamdı. Bizi yalnız bırakmayan, dostlarımıza, taraftarlarımıza sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımıza teşekkür ediyoruz"denildi.

Mücadeleye verdikleri destek ile de Üsküdar Anadolu taraftarları adeta şov yaptılar. Mücadelenin başından sonuna kadar takımlarına tam destek veren Yeşil Beyaza gönül veren grup, taraftarın doğru şekilde hareket ettiğinde takıma nasıl etki ettiğini de gözler önüne serdi.


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...