Pazar, Şubat 11, 2018

Siirt İstanbul Yavuz Selim ile Kağıthane yenişemedi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ilk hafta mücadelesinde Siirt İstanbul Yavuz Selim SK ile Kağıthanespor Bayrampaşa Belediye Stadı'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


5.grubu lider olarak tamamlayan Siirt İstanbul Yavuz Selim SK mücadele öncesinde şampiyonluk kupasını aldı. Her iki takım taraftarı da takımlarını yalnız bırakmazken, zorlu doksan dakikada kazanan çıkmadı.


Goller yenilerden


Karşılaşmaya Siirt İstanbul daha etkili başladı. 11.dakikada Çağrı'nın şutunu çizgi üzerinde Göktürk çıkardı. 15.dakikada sol kanattan Uğur'un ortasında Engin kafa ile indirdi, topu önünde bulan yeni transfer Semih'in sert şutu ağlarla buluştu 1-0.  İlk yarım saatte kanatlardan Uğur ve Okan ile etkili olan Fatih temsilcisi farkı açamadı.


36.dakikada sağ taç çizgisi önünden Mert'in ortasında Ramispor'dan transfer edilen başarılı savunma oyuncusu Mücahit'in  kafa vuruşu skora dengeyi getirdi 1-1. 39.dakikada Kenan'ın yerden vuruşu az farkla auta gitti. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.


İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan Kağıthane daha etkili olan taraftı. 57.dakikada Kenan'ın vuruşunda kaleci Emrah topu çeldi, dönen topa Barışcan hareketlendi. Siirt İstanbul defans oyuncusu Fethullah kayarak topu kornere gönderdi ve mutlak bir golü önledi. Kalan dakikalarda her iki takım da skoru değiştirecek golü bulamayınca Bayrampaşa'da puanlar paylaşıldı.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...