Cuma, Şubat 02, 2018

Play Off oynayacak kulüpler kahvaltıda buluştular

Hafta sonu oynanacak İstanbul 1.Amatör Lig Play Off maçları öncesinde kulüp temsilcileri Orhan Saka Amatörler evinde kahvaltı için bir araya geldi.


İASKF'nin organize ettiği kahvaltıya, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı,TASSK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez şehir dışında bulunduğu için İASKF Genel Sekreteri ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür evsahipliği yaptı.

Play off maçlarında karşı karşıya gelecek kulüplerin başkan ve yöneticilerinin bir araya geldiği program sıcak ve samimi bir ortamda geçti.

Programa şehir dışında bulunan İASKF Başkanı Ali Düşmez telefonla katılarak görüşlerini ifade etti.

Düşmez, mücadelelerinden dolayı tüm kulüpleri tebrik ederek,Play Off maçlarında tüm takımlara başarılar diledi.

İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür de yaptığı kısa konuşmada Buraya kadar tüm takımların centilmence mücadeleler yaptığını, play off maçlarında da her takımdan aynı centilmenliği beklediklerini,hakeden takımların Süper Amatör Lig'e çıkmasını dilediklerini belirtti.

Programda söz alan Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu ise Amatör futbolun ruhuna uygun davranılması gerektiğini,en fazla 3-4 transfer yapılmasını,önceliğin altyapıdan çıkan oyuncuların oynatılması olmasını, takımların altyapıya önem vermeyip çok sayıda dış transfer yapmasının doğru olmadığını, milyon liralara yakın harcama yapan kulüplerin amatör futbola zarar verdiğini, bu takımlarla yarışmanın adil olmadığını belirtti.

Kulüp temsilcileri tarafından amatör futbolun olumlu ve olumsuz yönlerinin dile getirildiği programda, kulüp temsilcileri birbirlerine başarılar diledi.Dostça ve centilmence müsabakalar sonrasında hakedenin Süper Amatör Lig'e yükselmesinin temenni edildiği kahvaltı programı sona erdi.


Editör : Atilla DEMİR


 


 












 




 









 













 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...