Çarşamba, Şubat 07, 2018

Olaylı Olimpik-İstinye maçının kararı açıklandı!

Bahçelievler Soğanlı Olimpikspor ve İstinyespor arasında oynanan İstanbul 1. Amatör Lig play-off maçına Olimpikspor’un yaptığı itirazla ilgili TFF kararını verdi.


Bahçelievler Soğanlı Olimpikspor itirazında, müsabakanın 87.dakikasında meydana gelen olaylar neticesinde hakem tarafından, eylemleri dolayısıyla rapor edildiği belirtilen futbolcular dolayısıyla rakip takımın oyuncu sayısının 7’nin altına düştüğü ve bu gerekçeyle müsabakanın Futbol Müsabaka Talimatının ilgili maddesi doğrultusunda İstinyespor’un 3-0 hükmen yenik sayılması gerektiği belirtildi.


TFF İl Tertip Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Yapılan incelemede; müsabaka hakemi, müsabakanın 90 dakikalık normal süresi bittikten sonra
olayların gerçekleştiği ve müsabaka bitiminde olaylara karışanları rapor ettiğini belirtmiştir. Ayrıca; müsabaka denetçisi, gözlemcisi ve saha komiseri de raporlarında, hakemin müsabakayı bitirdikten sonra olayların gerçekleştiğini belirtmişlerdir. Bu durumda müsabakanın tamamlanmış olması dolayısıyla Bahçelievler Soğanlı Olimpikspor Kulübünün itirazının reddine karar verilmiştir” denildi.


OLAYLARIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.